Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-06@12:27:38 GMT

پشت پرده تلگرام‌های بدون فیلتر

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۵۹۴۰۷

اولین نکته ای که باید به صورت جدی به آن توجه داشت این است که ما اساسا اپلیکیشنی به نام نسخه برنامه تلگرام بدون فیلتر نداریم، چیزهایی که با این نام در حال انتشار هستند، همه بدافزار بوده و برای فریب شما با این اسامی معرفی می شوند. افراد سودجو با استفاده از تکنیک مهندسی اجتماعی با سوء استفاده از نیاز کاربران آنها را فریب داده و با این دست از برنامه ها به اطلاعات آنها دسترسی پیدا می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از هات گرام و تلگرام طلایی تا تلگرام ایکس تقلبی، اوپنگرام، موبوگرام، آزادگرام، جت گرام هاتگرام و سرخ گرام و بلاک چین گرام همه و همه پوسته های متفاوت از ابزارهایی هستند که با اهدافی خاص تولید شده و در اختیار کاربران قرار گرفته اند. تمامی این برنامه ها از پلتفرم اپن سورس تلگرام استفاده کرده و با تغییراتی در ساختار برنامه کلاینت اهداف خود را دنبال می کنند. لازم به ذکر است که این برنامه ها در حوزه زیرساختی از همان سرورهای تلگرام استفاده می کنند اما با تغییرات در نسخه های کاربر هم می توانند با ایجاد پروکسی از فیلتر عبور کرده و هم قبل از ارسال اطلاعات به اطلاعات محرمانه شما دسترسی پیدا کنند.

یکی از معروفترین این برنامه ها نسخه ای به نام تلگرام طلایی یا طلاگرام است. در توضیحات این برنامه در کافه بازار آمده است که : «این برنامه در چارچوب قوانین کشور فعالیت می‌کند. تلگرام طلایی (طلگرام) مانند برنامه اصلی تلگرام از API های عمومی و آزاد تلگرام استفاده می‌کند و مستقیما به سرور اصلی تلگرام متصل می‌شود و از لحاظ امنیت تفاوتی بین تلگرام و تلگرام طلایی (طلگرام) وجود ندارد» متنی که همانطور که در قبل به آن اشاره کردیم با تناقضات زیادی روبرو است زیرا درست است که زیر ساخت امنیتی در اختیار تلگرام است ولی اشاره نشده که آیا به اطلاعات کاربر بر روی دستگاه آن دسترسی پیدا می‌کند یا خیر؟ و از همه مهمتر این چه نرم افزاری است که از یک سو از قوانین جمهوری اسلامی پیروی می کند و از سوی دیگر فیلترینگ را دور می زند؟؟!!

پس از نصب اولیه این نرم افزار شما به صورت اجباری عضو کانال این برنامه می شوید، وقتی اطلاعات کانال و وب سایت رسمی نرم افزار تلگرام طلایی یعنی وب سایت طلاگرام (Talagram . ir ) را بررسی می کنید به اطلاعات جالبی می رسید اطلاعات مربوط به دامنه شما را با نام شرکت راهکار سرزمین هوشمند (SLS) آشنا می کند. وقتی به وب سایت آنها مراجعه می کنیم متوجه می شویم که پشت پرده تلگرام طلایی که تلگرام بدون فیلتر را روی iOS و اندروید ارائه می کند شرکتی است در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران!

جالب است که وقتی اطلاعات را کمی عمیق‌تر جست و جو می‌کنیم متوجه می‌شویم که اطلاعات نرم افزارهای مشابهی چون هاتگرام نیز از یک جا هدایت می‌شوند. نکته جالب در مورد این نرم افزارها این است که اکثر آنها فقط تغییرات جزئی در آیکون و پوسته ظاهری نرم افزار داده‌اند اما در باطن از یک نسخه کلاینت تغذیه می‌شوند. برای چک کردن این نکته کافی است همه آنها را نصب کنید و به سشن های فعال (Active Seassions) بروید تا نام کلاینت موردنظر را ببینید. وقتی این چکها انجام می‌شود در کمال ناباوری به ip راهکار سرزمین هوشمند (SLS) می رسیم.

البته این اقدامات با سخنان حسن بیگی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس کمی قابل توجیه است، او می گوید که: وزیراطلاعات در ضیافت افطاری اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و جمعی از نمایندگان مجلس عنوان کرد که تلگرام طلایی متعلق به جمهوری اسلامی ایران است و اکنون ۲۵ میلیون عضو دارد و قانونی است. البته به نظر می رسد که این اقدامات در گذشته نیز سابقه داشته و همین امر باعث شده تا گروه برنامه نویسی هانیستا از سوی دفتر نظارت بر دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا برای تولید نرم افزار موبوگرام برای شنود اطلاعات کاربران تحریم شود. در آخر باید کاربران به نکته ای که همیشه در دروس امنیت سایبری تدریس می شود توجه داشته باشند که هیچ پنیر مجانی بی دلیل نیست !!!

منبع: سازندگی

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۵۹۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌کش طلایی لیگ جزیره به دروازه‌بان آرسنال رسید

به گزارش قدس آنلاین، جمعه شب دیدار تیم‌های لوتون تاون و اورتون از هفته سی‌وششم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر انگلیس برگزار شد و با تساوی یک بر یک به پایان رسید.

جردن پیکفورد سنگربان ملی‌پوش اورتون با گلی که در این دیدار دریافت کرد، عملاً شانس کسب جایزه بهترین دروازه‌بان (دست‌کش طلایی) را از دست داد تا این عنوان به داوید رایا دروازه‌بان آرسنال برسد.

سنگربان اسپانیایی توپچی‌های لندن، طی ۲۹ بازی برای این تیم ۱۴ کلین‌شیت داشته و در نهایت توانست جایزه دست‌کش طلایی سال ۲۰۲۴ لیگ جزیره را از آن خود کند.

با این اوصاف، آرسنال پس از ۹ سال به این جایزه رسید، چراکه آخرین بار پیتر چک در فصل ۲۰۱۵/۱۶ به این عنوان رسیده بود.

رایا به صورت قرضی در آرسنال حضور دارد و مدیران باشگاه در تلاش هستند که او را به صورت دائمی از برنتفورد خریداری کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • فیلتر شنی در دستگاه های تصفیه آب صنعتی
  • واکنش علی مطهری به ماجرای خانم دف‌زن در مراسم شهید مطهری/بدون مشورت با من این خانم را با یک آقا جایگزین کردند /خانم‌های معترض از او دلجویی کردند
  • حتی یک وعده غذای بدون گوشت برای بیماران کبدی مفید است
  • پشت پرده محرومیت گران‌قیمت ویسی؛ بچه سردار مملکت باید بمیرد؟ حفاظت اطلاعات بازی‌ها را رصد کند!
  • فیلتر کوچکی که دوربین موبایل را گران می‌کند
  • پشت‌پرده‌ی «بحران مرزی» در آمریکا/ مهاجرت سیل‌آسا: سلاحی برای نابودی مرزهای جغرافیایی و هویت ملی؟ +عکس
  • دست‌کش طلایی لیگ جزیره به دروازه‌بان آرسنال رسید
  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند
  • مقاله پژوهشگر زنجانی در همایش ملی ژئوماتیک برگزیده شد
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت