Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-07@02:41:14 GMT

توضیحات پوتین درباره فیلتر کردن تلگرام

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۰۳۷۸۹۷

«ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه در یک مصاحبه مستقیم تلویزیونی با اشاره به اینکه تروریست‌ها در جریان حملات تروریستی سن‌پترزبورگ در سال 2017 توانسته‌اند از رمزنگاری‌های برخی پیام‌رسان‌ها برای برقراری ارتباط بدون ردیابی استفاده کنند گفته که فیلترینگ پیام‌رسان تلگرام به دلیل نگرانی‌های امنیتی صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته خبرگزاری ایتارتاس، پوتین گفت نهادهای اطلاعاتی و انتظامی بایستی در جستجوی روش‌هایی مدرن برای تضمین امنیت بدون محدود کردن آزادی در فضای اینترنت باشند. 

رئیس‌جمهور روسیه گفت: «من از همکارانم می‌خواهم این مسیر را در پیش بگیرند، یعنی آنکه سازمان‌های اطلاعاتی و مجری قانون بایستی از روش‌های مدرن برای مقابله با جرائم، از جمله جرائم مرتبط با تروریسم استفاده کنند، بدون آنکه آزادی - به ویژه آزادی‌ها در اینترنت- را محدود کنند.»

وی در پاسخ به سوالی درباره قصد دولت روسیه برای محدود کردن شبکه‌های اجتماعی تصریح کرد که «ما قصد ممنوع کردن چیزی را نداریم.»

وی سپس با اشاره به اقدام دولت روسیه برای فیلترینگ تلگرام گفت که این اقدام به دلیل نگرانی‌های امنیتی صورت گرفته است. به گزارش اسپوتنیک، پوتین گفت: «ما قصد نداریم شبکه‌های اجتماعی را ببندیم، بیاید موضوع تلگرام را روشن کنیم. ما نگران امنیت مردم بودیم و یادآوری می‌کنم که در جریان حملات تروریستی در سن‌پترزبورگ در سال 2017، سرویس های امنیتی نتوانستند مکاتبات تروریست ها را ردیابی کنند.»

پیام‌رسان تلگرام و برخی پیام‌رسان‌های دیگر از نوعی رمزگذاری موسوم به رمزگذاری «سرتاسر» (end-to-end) برای انتقال پیام میان کاربران استفاده می‌کنند. این قابلیت در سال‌های گذشته مورد استفاده برخی گروه‌های تروریستی از جمله داعش برای انجام عملیات تروریستی در نقاط مختلف دنیا بوده است.

منظور از رمزگذاری‌های سرتاسر، انتقال پیام به صورت رمزنگاری‌شده از یک کاربر به کاربری دیگر است بدون اینکه پلیس یا نهادهای اطلاعاتی بتوانند محتوای آنها را رهگیری کنند. گروه تروریستی داعش برای هماهنگ‌سازی حملات تروریستی سال 2014 در پاریس از تلگرام برای هماهنگی عملیات استفاده کرده بود. 

تلگرام علاوه بر این قابلیتی به نام Self-Destruct Timer دارد که به طرف‌های گفت‌وگو اجازه می‌دهد بعد از چت، هر گونه ردی از پیام‌ها را کاملاً از بین ببرند. 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: روسیه مصاحبه فیلترینگ اینترنت قانون تروریسم دولت پوتین تلگرام رئیس جمهور روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۳۷۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: همه اعضای اتحادیه اروپا روسیه را «تهدید» نمی‌دانند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، جوزف بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اذعان به اینکه همه کشورهای عضو این بلوک، روسیه را «تهدید» اصلی علیه قاره اروپا نمی‌دانند، گفت که حتی برخی مسکو را «کشور دوست» می‌دانند و این خطرناک است!

بورل با اشاره به اینکه در روابط و امور جهانی، شاهد تقابل بیشتر و همکاری کمتر است، گفت: وقتی پای ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و جنگ اوکراین به میان می‌آید، برخی کشورها تمایلی به تبعیت از بروکسل ندارند!

وی مدعی شد: امروز پوتین برای همه ما تهدیدی است که موجودیت ما را به خطر می‌اندازد. اگر پوتین در اوکراین موفق شود، آنجا متوقف نخواهد شد. پیروزی روسیه، امنیت اروپا را تضعیف خواهد کرد. با این حال، در اتحادیه اروپا همه چنین نظری ندارند!

دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا اضافه کرد: برخی اعضای شورای اروپا می‌گویند که «نه، روسیه تهدیدی وجودی نیست. دست کم از نظر من اینطور نیست و شخصاً روسیه را دوست خوبی می‌دانم»! در اتحادیه‌ای که اجماع در آن حکمرانی می‌کند، سیاست‌های ما در قبال روسیه همواره با تنها یک رای مخالف «تهدید» می‌شود و همان یک رای کافی است!

اتحادیه اروپا از زمان آغاز جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، چندین دور تحریم علیه مسکو اعمال کرده است. با این حال، ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان و رابرت فیکو، همتای اسلواکیایی او از ارسال سلاح به اوکراین خودداری و بر حل و فصل دیپلماتیک جنگ تاکید کرده‌اند.

بوداپست همچنین ماه‌ها مانع تصویب بسته کمک ۵۴ میلیارد دلاری اتحادیه اروپا برای اوکراین شد اما در نهایت اوربان در فوریه امسال، مجبور به موافقت شد و وتوی خود را پس گرفت!

امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه اوایل هفته یک بار دیگر درباره احتمال اعزام نیرو از ناتو به اوکراین صحبت کرد و مدعی شد که «بقای اروپا در معرض خطر قرار دارد.»

کد خبر 6097025

دیگر خبرها

  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • دستگاه‌های خدمات‌رسان آذربایجان‌غربی به حالت آماده‌باش درآمدند
  • فیلتر شنی در دستگاه های تصفیه آب صنعتی
  • وقتی روبات دروازه بان توپ ستارگان فوتبال را مهار می کند ولی از پوتین گل می خورد / فان
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • اعلام آماده‌باش دستگاه‌های خدماتی البرز در پی اعلام هشدار هواشناسی
  • فیلتر کوچکی که دوربین موبایل را گران می‌کند
  • بورل: همه اعضای اتحادیه اروپا روسیه را «تهدید» نمی‌دانند
  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند