Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ هفدهم خرداد ماه 96 بود که تروریست‌ها حوالی ساعت 10:30 صبح وارد مجلس شدند و عده‌ای از هموطنانمان را به گلوله بستند. هنوز 10 دقیقه از این حادثه نگذشته بود که خبر حمله به حرم امام خمینی (ره) نیز در رسانه‌ها منتشر شد. در پی این حادثه تروریستی که داعش مسئولیت آن را بر عهده گرفت 17 نفر به شهادت رسیدند و دست کم 52 نفر زخمی شدند؛ حادثه تلخی که تعدادی از خانواده‌ها را داغدار و کام ملت شریف ایران را تلخ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حادثه تروریستی مجلس بر بستر تلگرام صورت گرفته است

پس از وقوع این اتفاق غیرمنتظره، چندین تیم تحقیقاتی ویژه، مأمور بررسی جوانب این حمله ناگهانی شدند که در پی بررسی‌های صورت گرفته و مدارک به جا مانده از جمله سیمکارت یکی از عوامل انتحاری داعش، مشخص شد مقدمات انجام این اقدام جنایتکارانه بر بستر تلگرام صورت گرفته است. پیام رسانی که به دلیل عدم نظارت و محدودیت تبدیل به جولانگاه تروریست‌ها و مجرمان جانی شد. چه بسا کانال‌های غیراخلاقی و ضد دینی که باعث انحراف جوانان شد و جرائم و جنایات  بسیاری را در اقصی نقاط جهان به بار آورد. تا جایی که برخی از کشورها از جمله انگلیس و روسیه تصمیم به فیلترینگ این پیام رسان گرفتند. ترزا می نخست وزیر انگلیس در این باره با صراحت اعلام کرد تلگرام بستر تروریست است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

در کشور ما نیز در پی حادثه دلخراش و فراموش نشدنی ترور مجلس و ارتباط آن با تلگرام و نیز اغتشاشات دی ماه 96 که برخی آشوبگر خودفروخته تحت تاثیر شبکه‌ها و کانال‌های معاند ایجاد کرده و سبب سلب آرامش عمومی شدند، زمزمه‌های فیلترینگ این پیام‌رسان آغاز شد تا در نهایت پس از کش و قوس‌ها و مخالفت‌های فراوان، طرح فیلترینگ در اوایل اردیبهشت ماه اجرا شد. به دنبال اجرای این طرح، مؤسس تلگرام تلاش کرد تا با ارائه نسخه بدون فیلتر تلگرام کاربران را حفظ کند. ناگفته نماند که برخی مخالفان داخلی نیز در این راستا با تلگرام همکاری کردند.

برخی با استفاده تلگرام‌های فارسی تلاش کردند، تا رسیدن نسخه بدون فیلتر تلگرام فضا را حفظ کنند

سید علیرضا آل داود کارشناس و پژوهشگر فضای مجازی در خصوص این موضوع در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: تلگرام در ابتدا نسخه بدون فیلتر دسکتاپ را با عنوان نسخه آلفا تست کرد که موفقیت آمیز نبود و این پروژه با شکست مواجه شد. پس از اجرایی شدن طرح فیلترینگ برخی به استفاده از نسخه‌های فارسی این پیام رسان روی آوردند و تلاش کردند تا به این طریق فیلترینگ را دور بزنند که همین سبب شد علیرغم تاکید قوه قضاییه باز هم عده‌ای سودجو  از این فرصت بهره بردند و تلاش کردند تا رسیدن نسخه بدون فیلتر آن یا همان پروکسی، فضا را حفظ کنند و حالا با ارائه این نسخه خطرناک، سهل‌انگاری و بی‌توجهی برخی هر چه بیشتر آشکار شد.

آل داود تصریح کرد حمایت از تلگرام یعنی نادیده گرفته شدن تمام صدمات و آسیب‌های تلخی که برخی از خانواده‌ها در جریان ترور مجلس و اغتشاشات متحمل شدند، یعنی چشم بستن بر فعالیت کانال‌های مروج شیطان پرستی، کودک آزاری، پورن، قاچاق انسان و غیره که بسیار خطرناک بوده و با این نسخه جدید بدون فیلتر به‌ راحتی در اختیار کاربران به‌ ویژه جوانان قرار می‌گیرد. آن دسته از حامیان تلگرام که مدعی شدند که مسدود سازی تلگرام سبب رواج استفاده از فیلترشکن شده است، چرا در مقابل نسخه بدون فیلتر آن سکوت کرده‌اند.

تلگرام به یک فیلترشکن حرفه‌ای تبدیل شده که با استفاده از آن می‌توان هر سایت غیراخلاقی و ضدانقلابی را مشاهده کرد

آل داود ادامه داد باید مشخص شود ارتباط میان تلگرام و حمله تروریستی مجلس و 17 شهیدی که جان خود را از دست دادند چه بوده است. تلگرام با قابلیت Instant new به یک فیلترشکن حرفه‌ای تبدیل شده است که با استفاده از آن می‌توان به‌راحتی هر سایت غیراخلاقی و ضدانقلابی را مشاهده کرد. آیا مسئولان از جمله دولت و وزارت ارتباطات نباید پاسخگو باشند؟

تلگرام به‌راحتی قابل مسدود سازی است/ دولت باعث شد تا تلگرام بازی را به وقت اضافه بکشاند و بتواند نسخه بدون فیلتر را ارائه دهد

این پژوهشگر فضای مجازی قاطعانه تاکید کرد نسخه پروکسی تلگرام یک فریب بزرگ است، این پیام رسان به‌ راحتی قابل مسدود سازی است اما سوال اینجاست چرا این اقدام صورت نگرفته یا دست کم درخصوص آن سهل انگاری شده است؟ از سوی دیگر نسخه‌های فارسی تلگرام که قرار بود از نسخه اصلی آن جدا شده و به پیام رسان‌های داخلی بپیوندند به تعهدات خود در این رابطه عمل نکردند و دولت نیز با اختصاص سرور به این نسخه‌ها به جای پیام رسان‌های داخلی و عدم حمایت از آنها، سبب شدند تا تلگرام بازی را به وقت اضافه کشانده و بتواند نسخه بدون فیلتر را ارائه دهد.

آل داود هشدار داد این نسخه بدون فیلتر تلگرام بسیار ناامن است و در همین راستا از خانواده‌ها خواست تا از دسترسی کودکان و نوجوانان به‌ویژه به این نسخه جلوگیری شود تا دوباره شاهد اتفاقات تکان‌دهنده‌ای مانند حادثه مدرسه غرب تهران نباشیم چرا که این فیلم‌های مستهجن و غیراخلاقی که توسط ناظم مدرسه به دست دانش آموزان رسید همه در بستر تلگرام انجام شده بود  این یک هشدار جدی است برای آنکه خانواده‌ها هر چه بیشتر این مساله را جدی بگیرند.

چرا برخی حامیان تلگرام که هنوز در مجلس نفس می‌کشند، همچنان از این پیام‌رسان مخرب دفاع می‌کنند؟

آل داود در ادامه افزود با توجه به فرارسیدن سالگرد حادثه تلخ ترور مجلس و یادآوری واقعه 17 خرداد که منجر به شهادت 17 نفر مردم بی‌گناه شد، و نیز اغتشاشات اخیر دیماه و کشته شدن 4 تن دیگر و همچنین حادثه تاسف بار مدرسه غرب تهران و حوادث بسیار دیگر، چرا برخی مخالفان فیلترینگ و حامیان تلگرام که هنوز در مجلس نفس می‌کشند، همچنان از این پیام رسان مخرب دفاع می‌کنند؟ آیا دلیلی برای موضع خود در برابر اتفاقات اخیر دارند؟؟!! قطعا جوابی قانع کننده‌ای برای این سوال ندارند چرا که تمام این بی‌تفاوتی‌ها جهت دار بوده و جریانات سیاسی را دنبال می‌کند.

گزارش از مهدیا جوهرپور

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تلگرام شبکه های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۲۵۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟

بنا بر پیگیری‌های خبرنگار تسنیم، آقایان محمدباقر قالیباف، علی نیکزاد، منوچهر متکی و مجتبی ذوالنور تاکنون ۴ گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، 245 نماینده مجلس دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

گزارش تسنیم از ترکیب نمایندگان مجلس دوازدهم

 

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رای اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند تا احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دو دوره‌ای وزارت و نائب رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است در اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رای‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته حتی به تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • تقاضای سروری از مردم درخصوص دور دوم انتخابات
  • ماجرای ترور پیشکسوت معروف کشتی در سالگرد حادثه ۱۱ سپتامبر چه بود؟ | ویدئو
  • فیلم/ ماجرای ترور محمدرضا طالقانی در سالگرد حادثه ۱۱ سپتامبر
  • ماجرای ترور محمدرضا طالقانی در سالگرد حادثه ۱۱ سپتامبر
  • پیام رهبری به خانواده سردار ترور شده در سوریه
  • پیام ویژه رهبری به خانواده سردار ترور شده توسط اسرائیل
  • پیام نتانیاهو به آمریکا: نمی‌توانیم به کسانی که به ما وعده می‌دهند اطمینان کنیم
  • پیام کرمان آیدکس، آغاز گذر از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد مبتنی بر دانش است